AKTUELNO

Ana Ivanović otkrila je detalje svog detinjstva.

Naša teniserka i od ove godine supruga fubalera Bastijana Švajnštajgera tvrdi da nije bilo lako odrastati u vremenu u kom je ona rasla i da su njeni roditelji bili njena naveća podrška, kao i da su sve uložili u njenu karijeru.

- Kada sam počela da igram tenis i da putujem, slabo sam razumela engleski, a otac je bio stalno sa mnom, jer je majka bila posvećena bratu Milošu. On je student ekonomije i bavi se porodičnim poslom. Jedno vreme otac je radio kao advokat, ali je prestao kada je počeo rat u mojoj zemlji. Bila je teška inflacija, plata je gubila na vrednosti i odlučio je da se posveti samo meni i Milošu. Majka i brat su se baš žrtvovali za mene, putovali sa mnom po nekoliko meseci, Miloš je tada bio dete, trebalo je da bude bliže majci - rekla je za italijanske medije Ana Ivanović.

Poznata teniserka priznalča je i da nije bila zanimljiva kao mala i da je bila ''štreberka''.

- Kao dete sam bila veoma stidljiva, nisam se osećala ugodno ni u vrtiću ni u školi. Bila sam štreber i niko nije hteo da se druži sa mnom. Kao tinejdžerka sam bila jako dosadna. Lude stvari nikada nisam radila i nisam išla na časove nepripremljena.

Tvrdi da će raditi isto što i njeni roditelji i da će se truditi da sve podredi detu, ali se nada da njeno dete neće izabrani tenis.

- Naravno da ću biti kao moji roditelji. Nadam se samo da dete neće izabrati da se bavi tenisom zato što je karijera naporna i teška, bez normalnog detinjstva - rekla je Ana.

Spekulisalo se da nije u dobrim odnosima sa Novakom, a ona je to demantovala otkrivši kako su se njih dvoje upoznali.

- Novak i ja se poznajemo pre nego što smo se latili reketa. Njegov stric je bio školski prijatelj mog oca. Upoznali smo kada smo imali četiri godine na planinskom igralištu - tvrdi teniserka, koja nije otkrila u kakvim su sada odnosima.

Autor: B. Radonić

#Ana Ivanović

'